Ηλεία: Σκίαση στους αμμόλοφους μόνο για πελάτες!

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 15:59

 «Η σκίαση είναι μόνο για τους πελάτες του ξενοδοχείου» – ( σ.σ: Οι υπόλοιποι κάντε ηλιοθεραπεία , πάθετε ηλίαση η ψηθείτε στον ήλιο)

Στην πανέμορφη χρυσαφένια αμμουδιά του Κάστρου στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κάποιοι, προφανώς με την ανοχή των αρμοδίων υπηρεσιών, έχουν την εντύπωση ότι εκτός των ξενοδοχειακών τους επιχειρήσεων , τους ανήκει και η πανέμορφη παραλία.

Η τοποθέτηση ξύλινων ειδικών κατασκευών για σκίαση , δίπλα από τα σπάνια λευκά κρινάκια πάνω στους αμμόλοφους , μπορεί να ακροβατεί μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας αλλά σίγουρα προσφέρει σκιά στους επισκέπτες της περιοχής μετά από μια κοπιαστική βόλτα στην χρυσαφένια παραλία.

Όχι όμως για όλους …Διότι όπως αναφέρεται στις πινακίδες των στεγάστρων , αυτοί που μπορούν να απολαύσουν την σκιά είναι μόνο οι πελάτες της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης , το Λιμεναρχείο Κυλλήνης , το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών και η Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας , τι άποψη έχουν άραγε επί του δικαιώματος στην σκιά των απλών λουομένων σε χώρο που βρίσκεται πάνω στον αιγιαλό και στην παραλία. δίπλα από τους αμμόλοφους με τα σπάνια λευκά κρινάκια;

 

Πηγή:apokalypseis.com

Διαβάστηκε 1649 φορές