Τοποθέτηση ΑΜΑΚ στην 2η τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΑΚ στις 14 Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γράφτηκε από  Κατηγορία ΔΡΑΣΗ ΑΜΑΚ Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:37

Τοποθέτηση ΑΜΑΚ στην 2η τακτική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΑΚ στις  14 Σεπτεμβρίου 2020

Καταθέτουμε το Δελτίο Τύπου ΑΜΑΚ μετά τη συγκρότηση των οργάνων για να μπει στα πρακτικά.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2135-anakoinosi-amak-gia-ti-sygkrotisi-ton-organon-sto-tee-tak

Αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Επισφραγίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ με την εκλογή των οργάνων του ΤΕΕ/ΤΑΚ η συμφωνία που γνωρίζαμε ότι έχει γίνει μεταξύ ΔΚΜ και #opentee (πρώην ΑΠΡΟΣΥΜΗ, πρώην ΠΑΣΚ) με το μοίρασμα των θέσεων σε Διοικούσα Επιτροπή και Αντιπροσωπεία ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε και επίσημα ο "αποκλεισμός" της παράταξης των Αυτόνομων Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης (ΑΜΑΚ) από τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Η  "ανηθικότητα " της συγκεκριμένης "συναλλαγής" δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι μένει έξω από τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ η 1η σε ψήφους παράταξη   με ποσοστό 40,82%  και με διαφορά από τη δεύτερη σχεδόν 12 μονάδες, αλλά και στο ότι οι παρατάξεις #openTEE και ΔΚΜ απέρριψαν όλες τις προτάσεις που κατέθεσε η ΑΜΑΚ χωρίς να κάνουν καμία αντιπρόταση, αλλά, κινούμενες παρασκηνιακά μοίρασαν τις θέσεις της διοίκησης μεταξύ τους!»

Με τη νέα διοίκηση:

υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια να αντικατασταθούν οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ/ΤΑΚ από την παράταξή μας, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια –και ιδιαίτερα με προεδρία ΑΜΑΚ - δεν συνέβαινε. Χαρακτηριστικά  παραδείγματα:

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης  ήταν η πρώτη  εκπροσώπηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ που άλλαξε και το μοναδικό μέλος του Δ.Σ. του ΠΤΑ που αντικαταστάθηκε επειδή ήταν από ΑΜΑΚ (Κώστας Μπάκιντας), αν και είχε συμμετάσχει μόνο σε μία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου!

ΣΥΠΟΘΑ και ΣΑ αρχική πρόταση  από τις παρατάξεις ΔΚΜ και opentee με αποκλεισμό των εκπροσώπων ΑΜΑΚ, ακόμα και εκλεγμένων μελών της Αντιπροσωπείας (Κώστας Χαχλάκης).  Χρειάστηκε έντονη διαμαρτυρία από τους εκπροσώπους μας στη Δ.Ε. για να μην υπάρξουν αποκλεισμοί.

Εκπροσωπήσεις μελών ΤΕΕ σε διαγωνισμούς έργων και μελετών:

Παραθέτουμε τη στιχομυθία που καταγράφει τις απόψεις μας για το θέμα αλλά και το πώς το αντιμετωπίζουν οι άλλες παρατάξεις:

«Με το τέλος των εκπροσωπήσεων τα μέλη της ΑΜΑΚ εξέφρασαν την απορία αν διαβάζει η Διοίκηση της Δ.Ε. τις διακηρύξεις. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι βλέπουμε τις διακηρύξεις. Ο Γεν. Γραμματέας είπε ότι το ΤΕΕ δεν είναι ελεγκτικός μηχανισμός των διαγωνισμών. Αν θέλει κάποιος μπορεί να προσφύγει στην ΕΑΔΗΣΥ και στην Ανεξάρτητη Αρχή Προσφυγών. Το μέλος Κ. Μπάκιντας ανέφερε ότι είναι καλό να βλέπουμε τις διακηρύξεις για την πιθανότητα να αναγράφουν καταχρηστικούς λόγους όπως έγινε με προκήρυξη του Δήμου Ηρακλείου για μελέτη αποτύπωσης , την οποία στην συνέχεια διόρθωσε. Τα μέλη της ΑΜΑΚ ψηφίζουν με την επιφύλαξη για τους όρους των διακηρύξεων.»

Ένα από τα θέματα που αναδείχτηκαν από τους εργολήπτες : «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: Στα… κάγκελα οι εταιρίες για τη στατική ενίσχυση της Ακαδημίας.» Το ΤΕΕ/ΤΑΚ απλώς έστειλε εκπρόσωπο.

 

Για τη λειτουργία της Αντιπροσωπείας

Γιατί δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα;

Γιατί δεν έγινε στο ενδιάμεσο των αυστηρών μέτρων;

Είχαμε προτείνει επανειλημμένα να γίνει στην αυλή του ΤΕΕ/ΤΑΚ , όταν είχαν χαλαρώσει τα μέτρα για τις συγκεντρώσεις.

Επίσης δεν υπάρχει συνεννόηση για όλες τις συναντήσεις, αποφάσεις κ.α.

Λειτουργία Διοικούσας Επιτροπής

Χωρίς καμιά συνεννόηση :

1.       Εκδίδονται τα Δελτία τύπου τα οποία ουσιαστικά προβάλλουν τον πρόεδρο.

2.       Αποστέλλονται τα μηνύματα προς τους συναδέλφους (massmail).

3.       Προγραμματίζονται οι συναντήσεις με Δήμαρχο, Περιφερειάρχη αλλά και με φορείς (άλλα επιμελητήρια). Τα μαθαίνουμε από τον τύπο ή από τα massmail.

4.       Επίσκεψη του προέδρου σε εκδήλωση των μηχανικών Σητείας. Ενημερωθήκαμε από το ΔΤ ενώ είχε σταλεί πρόσκληση στο ΤΕΕ/ΤΑΚ.

5.       Οι συναντήσεις με τους βουλευτές , τους ευρωβουλευτές , τον ΟΑΚ κ.α δεν προγραμματίζονται από κοινού. Μας ανακοινώνεται η ώρα και η μέρα και μάλιστα τελευταία στιγμή και αν τα καταφέρουμε , έχει καλώς…

6.       Η ανακοίνωση του Χωραφά : «Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι η αυριανή συνεδρίαση της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΑΚ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για λόγους που σχετίζονται με την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Ο Πρόεδρος ΔΕ
Μιχαήλ Χωραφάς
» επίσης χωρίς συνεννόηση .

7.       Έγγραφα που στέλνονται χωρίς καμιά συνεννόηση, με πολύ πρόσφατο παράδειγμα την επιστολή για τη Δημιουργία Επιτροπής Υποστήριξης για την κατασκευή τμημάτων του Β.Ο.Α.Κ. εντός της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου. Δεν συζητήθηκε ποτέ στη ΔΕ με κανένα τρόπο.

 

Επίσης  έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις η δια περιφοράς λήψη αποφάσεων : Παραθέτουμε ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Κώστας Μπάκιντας, που είναι το πιο πλήρες και αντιπροσωπευτικό:

«Είμαι στη Διοικούσα από το 2009 και ειλικρινά αυτό δεν γινόταν ποτέ. Ακόμη και παρατάξεις με 5 στα 9 μέλη δεν είχαν τέτοια αυταρχική συμπεριφορά. Πάντοτε υπήρχε σεβασμός στη διοικούσα  επιτροπή ως όργανο. Εκ περιφοράς λαμβάνονταν μόνο επείγουσες αποφάσεις για έκτακτα γεγονότα όπως κηδείες κλπ, ή λόγω κάποιας προθεσμίας που έπρεπε να προλάβουμε, και πάντα κατόπιν συνεννόησης και συνήθως ομόφωνα. Εάν είναι αυτή η αντίληψη που επικρατεί στη νέα διοίκηση περί δημοκρατικών διαδικασιών λυπάμαι πολύ. Να μας το πείτε αν είναι να μην συμμετέχουμε καθόλου. Εάν αποφασίζετε μόνοι σας, χωρίς συζήτηση και μας το ανακοινώνετε μέσω μηνυμάτων, συγγνώμη αλλά δεν μας αξίζει και δεν σας τιμά. Κομπάρσος σε κακοστημένο θέατρο εγώ προσωπικά δεν θα γίνω, αλλά και δεν νομίζω ότι αρμόζει στην παράταξή μας ο ρόλος αυτός, ούτε στο ΤΕΕ/ΤΑΚ τέτοια κατάντια.

ΥΓ. Δεν αφορά η απάντησή μου το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί.»

Για τις τελευταίες τηλεδιασκέψεις έγιναν τα παρακάτω :

Μας καλούν να συμμετέχουμε σε 2 τηλεδιασκέψεις , με τους βουλευτές της Ανατολικής Κρήτης και με τον Υφυπουργός Ενέργειας  κ. Οικονόμου . Στην πρώτη με περιορισμό στο δικαίωμα λόγου και στη δεύτερη χωρίς να έχουμε καθόλου δικαίωμα λόγου.

Όπως ήταν φυσικό , δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε. Για μας είναι αδιανόητο να απαγορεύεται ο λόγος σε μέλη της ΔΕ και να μην υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης. 

Αποφασίσαμε να παραβρεθούν κάποιοι από εμάς στις συναντήσεις για να παρέμβουμε , εφόσον δόθηκε χρόνος παρέμβασης, πράγμα αυτονόητο για εμάς , διότι δεν νοείται δημοκρατική λειτουργία  θεσμικού οργάνου με κλειστά μικρόφωνα.

Στην τηλεδιάσκεψη με τους βουλευτές θέσαμε τα προβλήματα για το σύνολο του νομοσχεδίου και ζητήσαμε την άμεση απόσυρσή του.

Η τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό ενέργειας Οικονόμου, αναβλήθηκε. Μόλις αντιλήφθηκε ότι θα καταγράφονταν η τηλεδιάσκεψη, αποχώρησε.Σε επόμενη που διοργανώθηκε από τον ίδιο, δεν υπήρχαν όροι συμμετοχής και , με δεδομένη τη στάση του προέδρου αλλά και γενικότερα των παρατάξεων ΔΚΜ και opentee, δεν διασφαλίζονταν το δικαίωμα λόγου. Αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε.

Πως αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος το θεσμικό του ρόλο:

Κάποιοι λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Ελπίζουμε να είστε καλά, εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω του κορωνοϊού. Επικοινωνούμε για να σας ενημερώνουμε για το νέο νομοσχέδιο που επηρεάζει σημαντικά τη δόμηση των οικοπέδων που βρίσκονται εκτός πόλεων και εκτός οικισμών. Πολλά από τα οικόπεδα δεν θα μπορούν πλέον να οικοδομηθούν σε περίπου ένα μήνα που το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί. Κάποια θα χάσουν τη δυνατότητα αυτή άμεσα και κάποια εντός δύο ετών. Σε περίπτωση που έχετε τέτοια ακίνητα, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με τον κ. Χωραφά Μιχαήλ (6974701834,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή τον κ. Μαρίνο Ιωάννη (6945937537, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) για να ενημερωθείτε για πιθανό τρόπο κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των ιδιοκτησιών σας.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Χωραφάς»

 

Δράση ΑΜΑΚ

Παρόλα αυτά εμείς πιστοί και στην ανακοίνωσή μας ‘’Σε πείσμα των ''παρασκηνίων'', εμείς δεσμευόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο προσκήνιο ακόμα πιο δυναμικά  για την επίλυση των προβλημάτων των μηχανικών και για την προάσπιση των συμφερόντων της κοινωνίας.’’Και παρά τις παραπάνω δυσκολίες και τους αποκλεισμούς:

Τα θέματα που θέσαμε στη Δ.Ε. ως ΑΜΑΚ :

Εισήγηση στη Δ.Ε. για το Νέο Ασφαλιστικό.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2170-amak-eisigisi-sti-d-e-gia-to-neo-asfalistiko

Εισήγηση στη ΔΕ: ΟΑΚ Α.Ε. και Β.Ο.Α.Κ. Μύθοι και …πολύ σκληρή πραγματικότητα…..

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2253-eisigisi-sti-de-oak-a-e-kai-v-o-a-k-mythoi-kai-poly-skliri-pragmatikotita

Διεκδίκηση ένταξης των μηχανικών σε πρόγραμμα ψηφιακής αναβάθμισης.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2171-amak-diekdikisi-entaksis-ton-mixanikon-se-programma-psifiakis-anavathmisis

Εισήγηση ΑΜΑΚ στη Δ.Ε. για την εξίσωση των αποφοίτων των Κολεγίων με τους Διπλωματούχους Μηχανικούς.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2246-eisigisi-amak-sti-d-e-gia-tin-eksisosi-ton-apofoiton-ton-kolegion-me-tous-diplomatoyxous-mixanikoys

«Αυξημένη παρέμβαση των συμβολαιογράφων στην τακτοποίηση αυθαιρέτων».

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2250-eisigisi-amak-afksimeni-paremvasi-ton-symvolaiografon-stin-taktopoiisi-afthaireton

«Παράταση στην εφαρμογή της μηδενικής κατανάλωσης κτιρίων. »

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2249-eisigisi-amak-paratasi-stin-efarmogi-tis-midenikis-katanalosis-ktirion

Θέσεις ΑΜΑΚ στη Δ.Ε. για το αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2190-amak-theseis-sti-d-e-gia-to-antiperivallontiko-nomosxedio

Προτεινόμενες θέσεις ΤΕΕ/ΤΑΚ για το νόμο 4688/2020 «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη και άλλες διατάξεις».

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2202-theseis-amak-sti-de-gia-to-nomo-4688-2020-eidikes-morfes-tourismoy-kai-diatakseis-gia-tin-touristiki-anaptyksi-kai-alles-diatakseis

Ελεύθερη πρόσβαση για τους μηχανικούς σε υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2203-amak-eleytheri-prosvasi-gia-tous-mixanikoys-se-ypothikofylakeia-kai-ktimatologika-grafeia

2η εισήγηση ΑΜΑΚ για την ελεύθερη πρόσβαση των μηχανικών σε υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2248-2i-eisigisi-amak-gia-tin-eleytheri-prosvasi-ton-mixanikon-se-ypothikofylakeia-kai-ktimatologika-grafeia

Παράταση προθεσμίας για τα αδήλωτα  τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2205-amak-aitima-gia-paratasi-tis-prothesmias-gia-ta-adilota-tetragonika-metra-ton-akiniton

Εκκρεμείς αιτήσεις προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ  ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ».

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2206-amak-ti-ginetai-me-tis-ekkremeis-aitiseis-tou-programmatos-eksoikonomisi-kat-oikon-ii

Πρόταση ΑΜΑΚ για μέτρα στήριξης μηχανικών από τις επιπτώσεις του COVID -19.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2160-anakoinosi-amak-gia-metra-stiriksis-mixanikon-apo-tis-epiptoseis-tou-covid-19

«Πληρωμή των Κέντρων δια βίου μάθησης για τα επιμορφωτικά προγράμματα των επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών ».

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2204-amak-pliromi-ton-kentron-dia-viou-mathisis-gia-ta-epimorfotika-programmata-ton-epistimonon-eleytheron-epaggelmation

Θέσεις ΑΜΑΚ για την αξιοποίηση του αεροδρομίου ‘’Νίκος Καζαντζάκης’’.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2201-theseis-amak-gia-tin-aksiopoiisi-tou-aerodromiou-nikos-kazantzakis

«Μειωμένες εισφορές ΕΦΚΑ. »

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2252-eisigisi-amak-meiomenes-eisfores-

Νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής νομοθεσίας»

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2251-eisigisi-amak-gia-to-nomosxedio-eksygxronismos-tis-xorotaksikis-kai-poleodomikis-nomothesias

 

Εκδώσαμε τα παρακάτω Δελτία Τύπου:

 

Ανακοίνωση ΑΜΑΚ για τη συγκρότηση των οργάνων στο ΤΕΕ/ΤΑΚ.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2135-anakoinosi-amak-gia-ti-sygkrotisi-ton-organon-sto-tee-tak

Ανακοίνωση ΑΜΑΚ για την εξίσωση των κολεγίων με τα δημόσια Πανεπιστήμια.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2247-dt-anakoinosi-amak-gia-tin-eksisosi-ton-kolegion-me-ta-dimosia-panepistimia

ΟΑΚ Α.Ε. και Β.Ο.Α.Κ. Μύθοι και …πολύ σκληρή πραγματικότητα…..

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2154-deltio-typou-amak-oak-a-e-kai-v-o-a-k-mythoi-kai-poly-skliri-pragmatikotita

Πρόταση ΑΜΑΚ για μέτρα στήριξης μηχανικών από τις επιπτώσεις του COVID -19.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2160-anakoinosi-amak-gia-metra-stiriksis-mixanikon-apo-tis-epiptoseis-tou-covid-19

Ανακοίνωση ΑΜΑΚ για τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν για τους μηχανικούς από τις επιπτώσεις του COVID -19.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2168-anakoinosi-amak-gia-ta-metra-stiriksis-pou-anakoinothikan-gia-tous-mixanikoys-apo-tis-epiptoseis-tou-covid-19

Ανακοίνωση ΑΜΑΚ για τα επιδοτούμενα προγράμματα τηλεκατάρτισης για τους μηχανικούς.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2169-anakoinosi-amak-gia-ta-epidotoymena-programmata-tilekatartisis-gia-tous-mixanikoys

ΑΜΑΚ: Να αποσυρθεί το αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο!

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2191-dt-amak-na-aposyrthei-to-antiperivallontiko-nomosxedioΟ Ν 4412 θα συζητηθεί και στην επόμενη συνεδρίαση.

Θέσεις ΑΜΑΚ για το νόμο 4688/2020 για τον τουρισμό ή πώς σχεδιάζεται ο αποκλεισμός της κοινωνίας από τον αιγιαλό, την παραλία αλλά και όχι μόνο…

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2200-theseis-amak-gia-to-nomo-4688-2020-gia-ton-tourismo-i-pos-sxediazetai-o-apokleismos-tis-koinonias-apo-ton-aigialo-tin-paralia-alla-kai-oxi-mono

Ανακοίνωση ΑΜΑΚ για την Κατάργηση των μαθημάτων "Γραμμικό και Ελεύθερο σχέδιο", "Γεωλογία – διαχείριση Φυσικών Πόρων" και άλλων μαθημάτων από το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των Γενικών Λυκείων.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2217-anakoinosi-amak-gia-tin-katargisi-ton-mathimaton-grammiko-kai-eleythero-sxedio-geologia-diaxeirisi-fysikon-poron-kai-allon-mathimaton-apo-to-orologio-programma-ton-genikon-lykeion

AMAK: Να αποσυρθεί το Αντισυνταγματικό νομοσχέδιο απαγόρευσης των διαδηλώσεων.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2225-amak-na-aposyrthei-to-antisyntagmatiko-nomosxedio-apagorefsis-ton-diadiloseon

ΔΤ ΑΜΑΚ: Νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής νομοθεσίας» ή απαξίωση περιουσιών με τη μέθοδο του ‘’ξαφνικού θανάτου’’.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2245-dt-amak-nomosxedio-eksygxronismos-tis-xorotaksikis-kai-poleodomikis-nomothesias-i-apaksiosi-periousion-me-ti-methodo-tou-ksafnikoy-thanatou

Η ΑΜΑΚ υπέγραψε για την απόσυρση του αντι-περιβαλλοντικού νομοσχεδίου, μαζί με άλλες συλλογικότητες.

https://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/2181-i-amak-ypegrapse-gia-tin-aposyrsi-tou-anti-perivallontikoy-nomosxediou

Τέλος θέτουμε συνεχώς θέματα καθημερινότητας μηχανικών όπως θέματα πληρωμής των μελών μας στις επιτροπές διαγωνισμών, τον εσωτερικό οργανισμό λειτουργίας της Περιφέρειας , θέματα λειτουργίας υπηρεσιών, θέματα κτηματολογίου και άλλα που θεωρούμε ότι θα πρέπει να γίνονται συνεχώς παρεμβάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 795 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:46